Welkom bij « Café de Paris »

Café de Paris, gelegen op de Gentse Vrijdagmarkt, verwelkomt u in een authentiek interieur met een warme gezelligheid passend bij Vlaanderens gezelligste stad en dit alle dagen vanaf 9 uur.

Tijdens het voorjaar en de zomer kunt u ook plaats nemen op het grote terras en relaxen om iets te eten zoals een kleine snack of een uitgebreid menu of gewoon om iets te drinken.

Wij bieden een uitgebreide menukaart met een gevarieerd aanbod aan snacks, salades, steaks, typische streekgerechten alsook steeds wisselende seizoenssuggesties.

Zeker eens te proberen zijn de Gentse specialiteiten: Onze Gentse specialiteiten zijn Gentse waterzooi en Gentse stoverij. In de zomer kunt u ook onze Zeeuwse mosselen proeven en ‘s winters staat er voor u een heerlijke Zwiterse raclette klaar. De chef maakt ze met evenveel vakmanschap klaar!

Of u nu beslist om iets te eten, een snelle hap of een rustige uitgebreide maaltijd, of gewoon iets te drinken, het zou ons een waar genoegen zijn u te mogen verwelkomen!

Wij werken elke week met een verse lunch werken aan een zeer democratische prijs van 18 euro. Ontdek ook onze seizoensgebonden suggesties.

find_us_nl

Informatie

Adres: Vrijdagmarkt 4 – 9000 GENT
Telefoon: 09.233.03.08
E-mail voor reservaties : Uitterhaegenjeroen@hotmail.com/ Walraevesofie@gmail.com

Openingsuren:

Maandag van 09.00u – 22.00u
Dinsdag van 09.00u – 18.00u
Woesndag-Zondag van 09.00u – 22.00u

Keuken vanaf 11.00u – 22.00u